Известие

Collapse
No announcement yet.

ще ми отмъкнат Алфи!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

За колеги от форума ще има естествено коментар на цената. За мен е по-важно колата да се кара от ценител, отколкото да взема някакви пари повече и да я разсипе някой (просто не ми дава сърце).
    Това е темата на колегата преди да я купа яз http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F2%E5%ED%F6%E5

Снимките които съм аз пуснал в раздел "продава" са от 12.09.09.
    имаше доскоро Alfa 33 1.7 IЕ '91

Comment

Колега, взимай го това бургаското комби 16-ка.
      sigpic
      Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
      BMW E30
      BMW E36

Comment

Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщение
        Колега, взимай го това бургаското комби 16-ка.
        резервирано е ..
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
          резервирано е ..
          Разбира се,че е резервирано.За Крис ламарините,а за мен мотора.Да направя един добър 1.7 16в и да си го менкате.
          Влизам за малко и пак изчезвам и ви благодаря на всички.Колегата с червената красавица ми хареса,че е откровен и не крие нищо.Мой тип!Ако напънеме Крис,все ще даде части да зглобиме една.Джорданист също може да го отнесе,но не това е целта.Един от колегите ми писа на Скайпа,че има предложение,но нямам скайп и с него ще го обсъдиме по-късно.
          Благодаря ,ВИ и дерзайте.Аз съм в Сандански и си общувам със колегите там.Тука сектата я няма!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

комбито е резервирано не от мен, а и тенекии не ми трябват вече.. мисли го
            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Знам,бе Дечко!Ама не ви съм чувал от няколко дена и ми липсвате!Само Зилата ми се обажда от време на време,ама той си има други занимания.Учете се да тропкате хората,та да не се изложиме.
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Знам,бе Дечко!Ама не ви съм чувал от няколко дена и ми липсвате!Само Зилата ми се обажда от време на време,ама той си има други занимания.Учете се да тропкате хората,та да не се изложиме.
                Ти да не вземеш сега и да го ожениш сина.

-,,И от бащата на младоженеца най-хубавата 33-ка,,

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Първоначално публикувано от JORDANGT Покажи съобщение

Набрал съм му и ще го женя.

Comment

Стига го наказва така момчето,не бързай да го жениш.Относно 33-ката човека,с който говорих още не ми е звъннал и има доста голяма вероятност да се разминат нещата,надявам се да си остане в сектата,но това ще стане ясно в Понеделник.
                    Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                    Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                    Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Първоначално публикувано от JORDANGT Покажи съобщение

Не,бе!То моя е още малък!За друг ми беше мисълта,ама да не говориме много,да не стане нещо!

Comment

Working...
                      X